Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Peste 4.000 de fermieri salajeni au cerut primele pe exploatatie
Jo 04 nov 2010 15:42:12 +0200


APIA Salaj
Apia Salaj: Perioada de primire a cererilor pentru obtinerea primelor pe exploatatie s-a incheiat in 1 noiembrie.

Perioada de primire a cererilor pentru obtinerea primelor pe exploatatie s-a incheiat in 1 noiembrie. Potrivit datelor Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Salaj, 4.205 de fermieri din judet au solicitat sprijinul financiar aferent pentru 18.599 de animale detinute in cadrul exploatatiilor proprii.
Cuantumul primei pe exploatatie va fi stabilit prin impartirea sumei totale alocate in cadrul acestei forme de sprijin la numarul total al cererilor declarate eligibile.

Vor beneficia de aceasta prima pe exploatatie fermierii care detineau, la finalul anilor 2008, 2009 sau 2010 - in functie de data infiintarii exploatatiei - cel putin trei bovine cu varsta de peste sase luni, conditiile suplimentare fiind ca exploatatiile sa fie inscrise in registrul national la data solicitarii primei si ca solicitantul sa nu aiba, in momentul transmiterii cererii de obtinere a primei, datorii la bugetul de stat sau la bugetul local.


Sursa: Magazinsalajean.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti