Știri locale pentru Salaj
ZALĂU ONLINE
Informații despre Zalau și jud. Salaj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:
arkad_kicsi.jpg
Politistii au inceput azi protestele: nu mai dau amenzi, nu mai dirijeaza circulatia
Ma 21 sep 2010 09:40:30 +0300


Politistii au inceput azi protestele
Polițiștii au început protestele, luni, și și-au redus activitatea, astfel că ei nu mai participă la audieri în dosarele penale ...

Polițiștii au început protestele, luni, și și-au redus activitatea, astfel că ei nu mai participă la audieri în dosarele penale, nu mai dau amenzi, nu mai dirijează circulația, motivând că sunt plătiți doar 75 la sută, situație în care au anunțat că își vor limita activitatea tot la 75 la sută.

Polițiștii de frontieră din județul Arad protestează, începând de luni dimineață, prin intensificarea controalelor în punctele de trecere a frontierei, ei avertizând că din această cauză ar putea crește timpii de așteptare.

Potrivit liderului Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Arad, Gabriel Lisandru, controale intensificate vor avea loc pe parcursul întregii săptămâni, timp în care angajații vor mai sta peste orele de program doar "în caz de calamități, situații de urgență sau cu aprobarea scrisă a șefului de inspectorat".

Conform lui Lisandru, intensificarea controalelor la frontieră vizează acțiunile pe linia prevenirii și descoperirii traficului ilegal de țigări, bunuri de lux, de imigranți și furturile de mașini.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.zalon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti